TL söker nya medarbetare

TL Ystad söker Tandtekniker

Nu har ni äntligen en möjlighet att börja på ett av Sveriges första dentallaboratorier.

TL Ystad AB är grundat 1950 har en lång tradition av högkvalitativ tandteknik. Här jobbar du med ett team på 29 medarbetare som tillverkar allt inom tandteknik.

TL växer och bygger just nu ett helt nytt och fräscht laboratorium i västra Ystad. Helt anpassad efter våra behov och dagens teknik. Den 1 augusti i år står vårt nya laboratorium klart. Är du en positiv medarbetare med känsla för service och kvalitet och vill vara med i vårt team?  Välkommen att höra av dig till kontaktpersonerna nedan.

Vi söker i nuläget medarbetare till tjänsterna:

 

CadCam tekniker.

Här söker vi dig som antingen vill leda och driva utvecklingen och/eller bli en del av ett team med fyra duktiga medarbetare. Du har goda kunskaper inom design av tandteknik och tillhörande konstruktioner samt att efterbearbeta det du har designat. Du ska kunna mjukvaran från 3 Shape och/eller Exocad. Vi har egen fräsutrustning samt 3D printing på TL. Tjänsten är på heltid.

 

Porslinstekniker Tjänsten tillsatt !

Till vår avdelning med sex tandtekniker söker vi nu dig som har goda kunskaper inom skiktat porslin samt målning av zirkonia.

Tjänsten är på hel eller deltid.

 

Tandtekniker avtagbar protetik Tjänsten tillsatt !

Till avdelningen för avtagbar protetik med fyra medarbetare söker vi en avdelningschef. Din förmåga att samtala med kunder samt leda och delegera i samråd med kollegorna är av stor vikt. Din kunskap inom avtagbar protetik ska vara mycket hög. Tjänsten är på heltid.

 

Fast protetik / order

Här söker vi främst dig som har lång erfarenhet av fast protetik. Du ska kunna delta i terapiplanering med kunder, ansvara för att arbetena håller hög kvalitet och vara delaktig i tillverkningsprocessen av fast protetik. Tjänsten är på hel eller deltid.

 

Ståltekniker

Vill du vara med och starta upp en helt ny CoCr avdelning för avtagbar protetik på TL? Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av ståltillverkning. Du behöver ha enkelt att kommunicera med kollegor och kunder. Tjänsten på CoCr är på heltid.

 

Modellansvarig

Till vår modellavdelning söker vi nu en avdelningsansvarig modelltekniker. Här ser vi gärna att du har minst tre års erfarenhet av modellframställning. Du kommer att ha en medarbetare till på avdelningen. Modell är själva grunden för vår produktion och stor vikt fästs på din förmåga att vara noggrann samt vara bra på samarbete med övriga avdelningar. Tjänsten är på heltid.

Kontakt

Gemensamt för dig som söker någon av tjänsterna är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet.

Att du är noggrann och brinner för god service och hög kvalitet som är vår vision.

Friskvård ingår och vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 20 maj till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information av tjänsten på 0705-161046

Denna sida uppdaterades 5 maj 2019

Här byggs det nya laboratoriet i anpassade lokaler