Arbeta på TL

 

På TL är varje medarbetare en viktigt länk i vår produktion. Är du skicklig på det du gör? Vill du utvecklas och verkligen satsa på en seriös arbetskarriär? Vill du bli sedd och tilldelas ansvar för värdefulla arbetsuppgifter?

Då kan det vara bra att veta att på TL samarbetar vi med flera skickliga tandläkarmottagningar. Kraven är höga hos oss och våra kunder – vilket kräver det bästa av dig som medarbetare.

Känner du att TL är rätt plats för dig – då ska du inte tveka att skicka in en anmälan till oss. Vi har ingen tjänst i dagsläget att erbjuda, men det är alltid en fördel om du har föranmält ditt intresse till oss.

Du är alltid välkommen att besöka oss eller skicka in ditt CV till oss.

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.

Bra att veta

TL är en seriös aktör som funnits sedan 1950. Friskvård samt hälsokontroll ingår och vi har kollektivavtal. Vi satsar på ny teknik och fortbildning av personal löpande. TL är kvalitetssäkrat och vi har utvecklingssamtal två gånger per år med tydliga mål med dig som medarbetare. Vi arbetar långsiktigt med goda relationer, trygghet och kvalitet. Något som våra kunder och personal uppskattar (det har vi mätt i enkätundersökningar) Vi är flexibla och kan täcka upp för varandra då det krävs på avdelningarna.

TLs största ägare är Tandtekniker Anders Linderoth som själv arbetar aktivt i företaget. Anders är barnbarn till grundaren Carl Linderoth. Sedan 2019 har vi helt nya fantastiska lokaler på ca 900 kvm med senaste teknik.

Vår affärsidé

är att vara ett fullservicelaboratorium med god personlig service och hög kvalitet.

Sedan 1950 har vi levererat tandteknik till våra kunder inom privat och offentlig tandvård.

Med vår erfarenhet och senaste teknik ger vi våra kunder fina produkter för optimal tandvård.

Vårt mål

Att vara ett av Sveriges främsta dentallaboratorium som tillverkar så många felfria tandtekniska produkter som möjligt och där vi samtidigt har kul. Vi ska även känna uppskattning för vår arbetsinsats, ha inflytande och respektera varandra.

Passar du in i vårt mål och har du vad som krävs?

Välkommen med din ansökan till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information på 0705-161046