TL söker nya medarbetare

TL Ystad söker Tandtekniker

Nu har du äntligen en möjlighet att börja på ett av Sveriges första dentallaboratorier. Där kvalitet, trivsel och bra service står i fokus.

TL Ystad AB är grundat 1950 har en lång tradition av högkvalitativ tandteknik. Här jobbar du med ett team på 29 medarbetare som tillverkar allt inom tandteknik.

TL växer och bygger just nu ett helt nytt och fräscht laboratorium i västra Ystad. Helt anpassad efter våra behov och dagens teknik. Den 1 augusti i år står vårt nya laboratorium klart. Är du en positiv medarbetare med känsla för service och kvalitet och vill vara med i vårt team? Älskar du utveckling och utamaningar?  Välkommen att höra av dig till kontaktpersonerna nedan.

Vi söker i nuläget medarbetare till tjänsterna:

Guld/metalltekniker/order

Till vår avdelning för underkonstruktioner söker vi en medarbetare som har goda kunskaper inom: märka gränser, fixeringar, vaxa kron och bro, pelare, bädda in, slipa upp, diskutera terapifall  med våra kunder samt tillverka fina urtagskronor. Tjänsten är på 80 – 100 %

 

Kontakt

Gemensamt för dig som söker någon av tjänsterna är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet.

Att du är noggrann och brinner för god service och hög kvalitet som är vår vision.

Friskvård ingår och vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 20 maj till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information av tjänsten på 0705-161046

Denna sida uppdaterades 3 juli 2019

VI flyttar in i nya moderna och verksamhetsanpassade lokaler i augusti 2019