TL söker nya medarbetare

Nu har du äntligen en möjlighet att börja på ett av Sveriges första dentallaboratorier. Där långsiktighet, kvalitet, god personlig service och trivsel stått i fokus sedan 1950. Sedan augusti 2019 är vi inflyttade i nya fina, fräscha och verksamhetsanpassade lokaler på 900 kvm i Ystad.

TL har 32 medarbetare och växer vidare. Vi utökar just nu med tjänsterna:

Avdelningsansvarig CADCAM

Vår moderna avdelning för digital tandteknik söker efter dig med ett brinnande intresse inom CADCAM. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket samt en god ledarförmåga. Du ska vara en person som älskar att driva på utvecklingen av våra digitala tjänster samt med noggrann hand kunna leda ansvaret på avdelningen. Du kommer att arbeta ihop med ett skickligt team på fem medarbetare. Framtiden är digital och vi har byggt en helt ny och modern avdelning på över 70 kvm med dubbla fräsmaskiner med växlare samt dubbla 3D printers. Vi har 3Shape samt ZirkonZahn skanners på laboratoriet. 3D printer från Rapidshape samt Formlab. På TL fräser vi och 3D printar allt utom metall. Tjänsten är på heltid.

 

Protesavdelningen  TILLSATT!

Till vår skickliga protesavdelning söker vi dig som är duktig på att tillverka allt inom avtagbar protetik med hög precision. Tjänsten är på hel eller deltid.

 

Kontakt

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.

Friskvård ingår och vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 15 december till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information av tjänsten på 0705-161046

Denna sida uppdaterades 7 november 2019