Bli en i teamet på TL

TL söker nya medarbetare

Oavsett om vi har tjänster lediga eller inte är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och skickliga medarbetare. Är du en person som passar in i vår affärsidé och målsättning så tveka inte att höra av dig till oss även om du inte har för avsikt att söka en specifik tjänst just nu. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig då vi har en tjänst ledig. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Just nu har vi tjänster lediga som kanske kan vara något för dig som ser seriöst på din yrkeskarriär och vill utvecklas. Välkommen med din ansökan.

 

Avdelningschef CadCam och en dental designer – för dig som älskar utveckling

TL Ystads CadCam avdelning med tio skickliga medarbetare har det senaste inom den nya tekniken. Vi ligger långt fram i utvecklingen och både fräser och 3D printar det mesta av våra konstruktioner på plats i Ystad.

Avdelningen växer och det har varit en otroligt rolig resa att komma dit vi är idag. Nu söker vi efter dig som vill leda teamet på CadCam vidare till nya mål. TL kommer även fortsättningsvis att satsa rejält på den digitala utvecklingen vilket gör denna tjänst extra spännande, utvecklande och kul.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av CadCam. Att du är tandtekniker och besitter goda ledaregenskaper. Du behöver ha goda kunskaper inom 3Shape eller Exocad.

Du kommer att ingå i vårt team av avdelningschefer. I tjänsten ingår en grundutbildning i ledarskap samt personlig utveckling. Friskvård och kollektivavtal ingår. Vi har luftkonditionerade lokaler och en mycket god arbetsmiljö. Tjänsten är på heltid.

Dental designer

För dig som inte vill leda avdelningen men vill vara en i teamet och designa protetik med hög estetik och funktion. Till dig har vi en mycket intressant tjänst att erbjuda på hel eller deltid. Om du även kan designa implantat ses det som en stor fördel.

 

Ansökan och kontakt

För ansökan av tjänsterna hör av dig till Anders eller Thomas på 0411 19950 eller med ett mail till:

camilla@tlystad.com

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.