Arbeta på TL

Älskar du tandteknik med kvalitet? Då är du kanske rätt kandidat för TL?

Just nu har vi en tjänst ute. Modelltekniker. Läs mer nedan.

 

 

Modelltekniker

Till vår modellavdelning med två medarbetare söker vi dig som är duktig och noggrann och som har erfarenhet av att tillverka gipsmodeller. Läs mer om vilka egenskaper vi söker hos dig som söker jobb hos oss nedan.

Din ansökan vill vi ha in senast den 14 april 2021 på mail till anders@tlystad.com

TL har funnits sedan 1950 med visionen att tillverka tandteknik med god service och hög kvalitet. Vi är idag nästan 40 medarbetare och gör allt inom tandteknik.

I augusti 2019 flyttade vi till nya lokaler som är perfekta för vår verksamhet på ca 900 kvm.

Vi har kollektivavtal och friskvård.

Vi siktar på att vara ett av de främsta laboratorierna i Sverige. Samt en av de trevligaste arbetsplatserna att vara på.

Vill du vara med på resan och utvecklas med oss så hör av dig till:

anders@tlystad.com

Läs mer om oss på www.tlystad.com

Kvalitet är något som det finns en efterfrågan på. Det är vi och våra kunder både glada och stolta över.

 

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.

Bra att veta

TL är en seriös aktör som funnits sedan 1950. Friskvård samt hälsokontroll ingår och vi har kollektivavtal. Vi satsar på ny teknik och fortbildning av personal löpande. TL är kvalitetssäkrat och vi har utvecklingssamtal två gånger per år med tydliga mål med dig som medarbetare. Vi arbetar långsiktigt med goda relationer, trygghet och kvalitet. Något som våra kunder och personal uppskattar (det har vi mätt i enkätundersökningar)

Vi är flexibla och kan täcka upp för varandra då det krävs på avdelningarna. På TL arbetar vi långsiktigt med vår personal. Här kan du utvecklas och lära dig mycket under din yrkesverksamma karriär.

TLs huvudägare är Tandtekniker Anders Linderoth som själv arbetar aktivt i företaget. Anders är tredje generationens tandtekniker. Sedan 2019 har vi helt nya fantastiska lokaler på ca 900 kvm med senaste tekniken.

Vår affärsidé

är att vara ett fullservicelaboratorium med god personlig service och hög kvalitet.

Sedan 1950 har vi levererat tandteknik till våra kunder inom privat och offentlig tandvård.

Med vår erfarenhet och senaste teknik ger vi våra kunder fina produkter för optimal tandvård.

Vårt mål

Att vara ett av Sveriges främsta dentallaboratorium som tillverkar så många felfria tandtekniska produkter som möjligt och där vi samtidigt har kul. Vi ska även känna uppskattning för vår arbetsinsats, ha inflytande och respektera varandra.