Bli en i teamet på TL

TL söker nya medarbetare

Oavsett om vi har tjänster lediga eller inte är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och skickliga medarbetare. Är du en person som passar in i vår affärsidé och målsättning så tveka inte att höra av dig till oss även om du inte har för avsikt att söka en specifik tjänst just nu. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig då vi har en tjänst ledig. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Grattis! Just nu har vi tjänster lediga som kanske kan vara något för dig som ser seriöst på din yrkeskarriär och vill utvecklas. Välkommen med din ansökan.

Tandtekniker till porslinsavdelningen

Nu finns möjligheten att söka en tjänst på vår avdelningen för porslin. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av yrket. Avdelningen består av totalt åtta skickliga medarbetare.

Läs mer på arbetsförmedlingen på:

Tandtekniker till porslinsavdelningen – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

 

Tandtekniker till Cad design och order

Tandtekniker till CAD avdelningen och orderhantering – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

 

Är du duktig på gipsmodeller?

Ibland har vi behov av en timmanställd modelltekniker på TL. Har du kunskap om modellframställning och vill jobba extra vid tillfällen är du välkommen att anmäla ditt intresse till oss. Maila på nina@tlystad.com

 

 

 

Ansökan och kontakt

För ansökan av tjänsterna hör av dig till Anders Linderoth på 0411 198 03 eller med ett mail till:

anders@tlystad.com

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.