Arbeta på TL

Älskar du tandteknik med kvalitet? Vill du arbeta med ett härligt team och utvecklas? Läs om de tjänster vi söker just nu på TL.

Just nu har vi fyra tjänster lediga som kanske kan vara något för dig som ser seriöst på din yrkeskarriär och vill utvecklas. Välkommen med din ansökan senast 15/2 2022

Tandtekniker till protesavdelningen

Till vår fina protesavdelning med sex medarbetare söker vi nu en medarbetare.  Det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill arbeta på ett modernt laboratorium tillsammans med ett mycket skickligt team. Protesavdelningen är stor och fräsch med en härlig atmosfär. Tjänsten är på hel eller deltid.

Hör av dig till avdelningschef Thomas på 0411 – 199 53

 

Avdelningschef CadCam samt dental designer

TL Ystads CadCam avdelning med sju skickliga medarbetare har det senaste inom den nya tekniken. Vi ligger långt fram och både fräser och 3D printar det mesta av våra konstruktioner på plats i Ystad.

Avdelningen växer konstant och det har varit en otroligt rolig resa att komma dit vi är idag. Nu söker vi efter dig som vill leda teamet på CadCam vidare. TL kommer även fortsättningsvis att satsa rejält på den digitala utvecklingen vilket gör denna tjänst extra spännande, utvecklande och kul.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av CadCam. Att du är tandtekniker och besitter goda ledaregenskaper. Du behöver ha goda kunskaper inom 3Shape eller Exocad.

Du kommer att ingå i vårt team av avdelningschefer. I tjänsten ingår en grundutbildning i ledarskap samt personlig utveckling. Friskvård och kollektivavtal ingår. Tjänsten är på heltid.

Dental designer

För dig som inte vill leda avdelningen men vill vara en i teamet och designa protetik med hög estetik och funkrion. Till dig har vi en mycket intressant tjänst att erbjuda på hel eller deltid.

Ortodontitekniker

För dig som vill arbeta med ortodontister i hela landet och med ett härligt team finns nu en tjänst ledig på avdelningen för ortodonti på TL. Tillsammans med fyra medarbetare tillverkas allt från klammerplåtar, apnéskenor och andra spännande konstruktioner. Vi har ett nära samarbete med flera ortodontister. Vi söker dig som har ett genuint intresse av ortodonti. Tjänsten är på hel eller deltid.

 

 

Ansökan och kontakt

För ansökan av tjänsterna hör av dig med ett mail till:

anders@tlystad.com

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.

Bra att veta

TL är en seriös aktör som funnits sedan 1950. Friskvård samt hälsokontroll ingår och vi har kollektivavtal. Vi satsar på ny teknik och fortbildning av personal löpande. TL är kvalitetssäkrat och vi har utvecklingssamtal två gånger per år med tydliga mål med dig som medarbetare. Vi arbetar långsiktigt med goda relationer, trygghet och kvalitet. Något som våra kunder och personal uppskattar (det har vi mätt i enkätundersökningar)

Vi är flexibla och kan täcka upp för varandra då det krävs på avdelningarna. På TL arbetar vi långsiktigt med vår personal. Här kan du utvecklas och lära dig mycket under din yrkesverksamma karriär.

TLs huvudägare är Tandtekniker Anders Linderoth som själv arbetar aktivt i företaget. Anders är tredje generationens tandtekniker. Sedan 2019 har vi helt nya fantastiska lokaler på ca 900 kvm med senaste tekniken.

Kvalitet är något som det finns en efterfrågan på. Det är vi och våra kunder både glada och stolta över.

Vi är idag nästan 40 medarbetare och gör allt inom tandteknik.

I augusti 2019 flyttade vi till nya lokaler som är perfekta för vår verksamhet på ca 900 kvm. Vi siktar på att vara ett av de främsta laboratorierna i Sverige. Samt en av de trevligaste arbetsplatserna att vara på.

Vår affärsidé

är att vara ett fullservicelaboratorium med god personlig service och hög kvalitet.

Sedan 1950 har vi levererat tandteknik till våra kunder inom privat och offentlig tandvård.

Med vår erfarenhet och senaste teknik ger vi våra kunder fina produkter för optimal tandvård.

Vårt mål

Att vara ett av Sveriges främsta dentallaboratorium som tillverkar så många felfria tandtekniska produkter som möjligt och där vi samtidigt har kul. Vi ska även känna uppskattning för vår arbetsinsats, ha inflytande och respektera varandra.