Bli en i teamet på TL

Ny medarbetare på TL

Oavsett om vi har tjänster lediga eller inte är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och skickliga medarbetare. Är du en person som passar in i vår affärsidé och målsättning så tveka inte att höra av dig till oss även om du inte har för avsikt att söka en specifik tjänst just nu. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig då vi har en tjänst ledig. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt.

Nu söker vi dig som är duktig på avtagbar protetik

En otrolig möjlighet för dig som arbetar och vill utvecklas inom avtagbar protetik. Vår protesavdelning som får lovord av så många kunder att vi under en längre tid fått tacka nej till nya kunder – ska nu utökas med en medarbetare. Vi söker vi dig som vill arbeta med kvalitet och har god vana att arbeta med avtagbar protetik.

Vi kommer att digitalisera en del av protestillverkningen under året och har du kunskap kring digital teknik på avtagbar är det också meriterande.

Läs mer om tjänsten här: Tandtekniker avtagbar protetik – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Vi söker en medarbetare till bettskeneavdelningen

Vår höga kvalitet på bettskenor har gjort att efterfrågan är väldigt stor. Vi söker därmed en medarbetare till vårt team med totalt tre tandtekniker för tillverkning av bettskenor. Allt görs med den senaste tekniken. Läs mer om tjänsten och ansök på Tandtekniker bettskena – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

 

 

 

 

Ansökan och kontakt

För ansökan av tjänsterna hör av dig till Anders Linderoth på 0411 198 03 eller med ett mail till:

anders@tlystad.com

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.