Bli en i teamet på TL

TL söker nya medarbetare

Oavsett om vi har tjänster lediga eller inte är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och skickliga medarbetare. Är du en person som passar in i vår affärsidé och målsättning så tveka inte att höra av dig till oss även om du inte har för avsikt att söka en specifik tjänst just nu. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig då vi har en tjänst ledig. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Grattis! Just nu har vi tjänster lediga som kanske kan vara något för dig som ser seriöst på din yrkeskarriär och vill utvecklas. Välkommen med din ansökan.

Löneadministratör och ekonomiassistent

Till vårt kontor söker vi en noggrann medarbetare.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av: Kundreskontra, fakturering, leverantörsreskontra, löpande bokföring och lönehantering inklusive rapportering till Collectum.

De programvaror vi använder är Visma administration 500, Carita Tandteknik samt Kontek lön.

Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Är du en person som är flexibel, engagerad, strukturerad och positiv, tveka inte att söka.

Kunskap inom HR är ett plus.

För intresseanmälan maila anders@tlystad.com

Läs mer och ansök via arbetsförmedlingen: Löneadministratör och ekonomiassistent sökes till årets företagare i Ystad – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

 

Tandtekniker till porslinsavdelningen

På grund av pensionsavgång kommer vi att behöva nyanställa en heltidstjänst på porslinsavdelningen. Vi ser helst att du har god vana med MK porslin samt zirkoniaporslin. Läs mer om tjänsten och ansök via arbetsförmedlingen:

Tandtekniker till porslinsavdelning – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Avdelningschef till avtagbar protetik

Till vår fina avdelning för avtagbar protetik söker vi en avdelningschef. Du ska kunna samtliga förekommande uppgifter inom området avtagbar protetik. Vi har egen stålavdelning,  tillverkning av flexibla proteser samt varmpolymeriserade proteser med hög kvalitet och funktion. Som avdelningschef erbjuder vi dig möjlighet till vidareutbildning inom ledarskap.  Om du inte tidigare haft chefsansvar men är en skicklig protestekniker med viljan att leda, så kan vi erbjuda dig utbildning inom ledarskap. Du ansvarar för den dagliga driften. Kundkontakt, planering, produktion samt är delaktig i utvecklingen. Det ingår att du är delaktig i lönesättning samt medarbetarsamtal. Avdelningen består av åtta tandtekniker som gör allt inom avtagbar protetik. Anställningen är på heltid.

Länk till arbetsförmedlingen: Avdelningschef till avtagbar protetik – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandtekniker till Ortodontiavdelningen

Här söker vi dig som har erfarenhet av ortodontiarbeten. Då en av våra medarbetare kommer att bli mammaledig inom kort har vi en tidsbegränsad anställning att erbjuda på hel eller deltid. Det finns möjlighet att anställningen övergår till en tillsvidaretjänst efter avslutat vikariat.  Avdelningen består av några mycket skickliga och erfarna tekniker som arbetar med ortodontister i hela landet.

Länk till arbetsförmedlingen: Tandtekniker Ortodonti sökes – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Sista dag för ansökan är den 28 februari 2023

 

Tillverkning av bettskenor

Med modern teknik tillverkar vi bettskenor av mycket hög kvalitet. Vi behöver förstärkning på avdelningen och både hel- eller deltid är av intresse för oss. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat. Erfarenhet av tillverkning av bettskenor är ett plus, men inget krav.

Länk på arbetsförmedlingen: Händig person för tillverkning av bettskenor sökes – Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Sista dag för ansökan är den 28 februari 2023

bettskena 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansökan och kontakt

För ansökan av tjänsterna hör av dig till Camilla på 0411 19950 eller med ett mail till:

camilla@tlystad.com, anders@tlystad.com

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.