Arbeta på TL

Älskar du tandteknik med kvalitet? Vill du arbeta med ett härligt team och utvecklas?

Just nu har vi fyra tjänster lediga som kanske kan vara något för dig som ser seriöst på din yrkeskarriär. Välkommen med din ansökan senast 26/7 2021

Två tjänster finns på CadCam

Avdelningschef CadCam samt

CadCam tekniker

TL Ystads CadCam avdelning med sju skickliga medarbetare har det senaste inom den nya tekniken. Vi ligger långt fram och både fräser och 3D printar det mesta av våra konstruktioner på plats i Ystad.

Avdelningen växer konstant och det har varit en otroligt rolig resa att komma dit vi är idag. Nu söker vi efter dig som vill leda teamet på CadCam vidare. TL kommer även fortsättningsvis att satsa rejält på den digitala utvecklingen vilket gör denna tjänst extra spännande, utvecklande och kul.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av CadCam. Att du är tandtekniker och besitter goda ledaregenskaper. Du behöver ha goda kunskaper inom 3Shape eller Exocad.

Du kommer att ingå i vårt team av avdelningschefer. I tjänsten ingår en grundutbildning i ledarskap samt personlig utveckling. Friskvård och kollektivavtal ingår. Tjänsten kan tillsättas tidigast den 16/8 och är på heltid.

 

Implantattekniker CadCam

Till vår avdelning för implantat söker vi dig som har erfarenhet av KBF som designas digital. Avdelningen består av tre medarbetare varav en medarbetare arbetar helt digitalt idag. Vi ser helst att du har erfarenhet av 3Shape, att du är utbildad tandtekniker samt har en mycket god känsla för form och funktion. Tjänsten är på hel eller deltid och gäller från 1/9.

 

Modelltekniker

Till vår toppmoderna modellavdelning med två skickliga medarbetare söker vi en medarbetare på 60 %. Arbetstid är onsdag t.o.m. fredag.

Du ska helst ha erfarenhet av modellframställning sedan tidigare.

 

Porslinstekniker

Vill du arbeta med högestetiska och stora protetiska konstruktioner? I så fall har vi en mycket fin tjänst att erbjuda på vår porslinsavdelning p.g.a. pensionsavgång. Ta gärna en titt på kvalitén på Facebook eller Instagram.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som porslinstekniker. Du ska ha god vana av stora konstruktioner och vara kvalitetsinriktad. Vi arbetar med kända porslinsmärken av högsta kvalitet. Har du erfarenhet av tandköttsersättning i porslin är det en fördel. Teamet som arbetar med porslin består av åtta medarbetare. Varje arbetsrum delas med ytterligare en medarbetare som arbetar i ljusa och luftkonditionerade lokaler. Tjänsten är på hel eller deltid.

Ansökan och kontakt

För ansökan av tjänsterna hör av dig med ett mail till:

anders@tlystad.com

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Vad är det för egenskap vi söker hos dig?

Gemensamt för dig som söker hos oss på TL är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet. Det är också viktigt att du vill utvecklas och själv kan ta ansvar för att leta information som tar dig framåt. Du sätter laget före jaget och vill hjälpa dina medarbetare att bli ännu bättre.

Vi vill att du är noggrann och brinner för god personlig service och hög kvalitet som är vår vision.

Bra att veta

TL är en seriös aktör som funnits sedan 1950. Friskvård samt hälsokontroll ingår och vi har kollektivavtal. Vi satsar på ny teknik och fortbildning av personal löpande. TL är kvalitetssäkrat och vi har utvecklingssamtal två gånger per år med tydliga mål med dig som medarbetare. Vi arbetar långsiktigt med goda relationer, trygghet och kvalitet. Något som våra kunder och personal uppskattar (det har vi mätt i enkätundersökningar)

Vi är flexibla och kan täcka upp för varandra då det krävs på avdelningarna. På TL arbetar vi långsiktigt med vår personal. Här kan du utvecklas och lära dig mycket under din yrkesverksamma karriär.

TLs huvudägare är Tandtekniker Anders Linderoth som själv arbetar aktivt i företaget. Anders är tredje generationens tandtekniker. Sedan 2019 har vi helt nya fantastiska lokaler på ca 900 kvm med senaste tekniken.

Kvalitet är något som det finns en efterfrågan på. Det är vi och våra kunder både glada och stolta över.

Vi är idag nästan 40 medarbetare och gör allt inom tandteknik.

I augusti 2019 flyttade vi till nya lokaler som är perfekta för vår verksamhet på ca 900 kvm. Vi siktar på att vara ett av de främsta laboratorierna i Sverige. Samt en av de trevligaste arbetsplatserna att vara på.

Vår affärsidé

är att vara ett fullservicelaboratorium med god personlig service och hög kvalitet.

Sedan 1950 har vi levererat tandteknik till våra kunder inom privat och offentlig tandvård.

Med vår erfarenhet och senaste teknik ger vi våra kunder fina produkter för optimal tandvård.

Vårt mål

Att vara ett av Sveriges främsta dentallaboratorium som tillverkar så många felfria tandtekniska produkter som möjligt och där vi samtidigt har kul. Vi ska även känna uppskattning för vår arbetsinsats, ha inflytande och respektera varandra.